:::TiMes TeLL EverYtHiNG:::


Click here for Myspace Layouts

Saturday, 19 February 2011

stiLL ThE SaMe...

uPdAte blog lagi dengan perkara yang sme.. sume tentang die. Aku da cube jd terbek tok die.. aku tau pe yag aku buat..memg aku nk tujukkan, nk buktikan yang aku tol2 sygkan dia... tp smakin aku berhati2 untk elakan maslh, perkara lain yang jd.. Sume maslah dtg tanpa diduga.. aku xmintk jd mcm ni.. aku xnk.. xnk!!!!   Aku btol2 setia dan jujur ngan die... sbb aku tol2 sygkan die..  nk die jd suami aku, jd ayh kpad ank2 kite,aku nk hdup dengan die hgga akhir hyat aku... Tolg la prcakan aku... tolg la... Klau die anggap aku ni memg xsygkan die, nk blas dendm ngan die... bkan skung.. tp dr dulu lg.. aku xkan trime die lagi...  lpas pe yg die da wat.. tp sbb aku sygkan die..terlampau sygkan die, aku xbleh lau die xde, aku trime die.. tp lpas 2, de je masalh yang dtg.. tp aku xmintk!! aku memg xnk jd mcm ni..aku xnk cper2.. aku nk die jer... aku tau die ingnkan yang terbek tok aku..die memg nk jge aku.. srius ngan aku.. dina tau sume 2.. tp tolg fham keadaan aku, kekurgan aku.. aku btol2 setia ngan die... aku bkan seorg yg perfct, aku xrase diri aku ni bgus.. aku xbgga ngan diri aku ni cntik.. x.. aku xrase mcm 2 pon.. knpa pk aku mcm 2?knpa? de lg org yang lbeh bek dri aku..ye 2 memg pasti!! sume 2 da leps.. ! the end.. berila aku peluag skali lgi.. TOLONG la.... aku kan sntiase berdoa.. Lau btol die tercipta tok aku.., die kan jd milik aku.. lau die bkan tok aku, aku lpaskan sume nyer... aku redha dengn ketentuan nya... 





Saturday, 12 February 2011

tHanks Cinta hAtIkU..

terima kasih tok cinta atiku..dina kan hargai sume ni. ^_^ ... um korg tau knapa aku ckap mcm 2??cnfirm la xtau kan..hahah..ok malam td aku kluar ngan sidia sbb dia ajk aku jmpe tok sttle kan problem..then settle la problem 2..bersyukur cgt2.. Alhamdulillah... dan aku berjanji ngan die xkan ulg lagi masalh ni..dan akan berubah tok jadi seorg permpuan yang lbih matag.. jgan terlalu manja..mengada-ngada..tp 2 sume amik masa..n sidia pham aku..2 yang aku syag cgt2 kat die... die terlalu amik brat pasal aku n pham ati aku ni mcm ne... thanks cgt2 yg....... <3

Dan.... lpas makn 2,sidia swoh aku drive kete die..mau nyer xgugp jntung ni... ne la aku prnah drive kete die 2..ish3..aku ikot je arhan die 2..n kmne nk g.. then die swoh g proton city..n time 2 la die start membebel... mne xnyer aku kan g protn city smlam ngan kirin..tok lpaskn tnsion..so die swoh aku tgk tol2..pe yang de kat protn city 2..da la jlan glap..memg terlalu bhaye..aku pon dgr jer...ha tgk,memg die terlalu amik brat pasl aku..huhu..

Lpas g proton city,aku ingatkan tros la alik umah, tp die swoh aku drve ke highway lak..pergh memg cuak..yela tggal kan kirin sorg2 kat umah..cian kt my bFF 2..hehe.. cinta hati aku ckap "nk jalan2 cgt an,nk kuar mlm cgt an? so u ikot ckap i,mlm ni kte jln2"heheh...bile dgr ase cm appy cgt2..wlupon kitorg jaln2 jap jer n dlm kete jer..tgk suasna mlam..n tgk dak2 rmpit..memg mnkotkan tgk bdk2 rmpit nih...

Keluar tol behrag n msuk tol tg.mlim..pjlan yg terlampau kjap dan sgkat...huh!!xpuas lagsung..kalau bleh stiap saat,minit,jam nk sme2 ngan sidia...sbb hdup aku kan lbeh tnang n happy cgt2...heheh...um alhamdulillah... ase tnag cagt..xde mslah..hope xkan de mslah len lg... aku tol2 tkot..tkot khilgan die... da2!!!aku xleh pk mcm 2 ag..so skung pe yg aku kne wat aku kn buktikan kat die <3 MEOR SHUKRI<3..sayang kat awk..

BoRiNg!!! ArgHhH!!~~~

Now at behramg: Serius bowik giler sbb aku tggal berdua jer ngan my BFF * kirin*. xtau nk wat pe.. arini je da bper kali aku tido..hahahha..tido.. n tido.. mysal gler xbalik umah lau tau la jd mcm ni.. Tp mlam td aku ngan kirin wat kerja giler.. lpas makan ngan CINTA HATI sy, aku drive jer ikot ske ati aku n kirin ikot jer.. Aku drive g proton city. jalan yg terlampau sunyi n glap yang amt membahayakn tuk kitorg 2 gurl jaln mlm2.. lau pe2 jd memg org xkan tau..jerit sekuat ati mana pon org xkan dgar..huh!! skit ati punye pasal sggup g proton city 2.u know y? aku skit ati gler ngan cinta hati aku tu.. itu la aku terlampau ikotkan perasaan. 

gdoh,gdoh dan gdoh lagi.....
semua berpunca dr aku...huhu..teramat la sdih..hdup aku ni snang citer la asyik mngis jer!!!ni la aku yang terlalu MENGADA-NGADA!!!terlalu MANJA!!! arghhh..tnsion2..cinta ati aku 2 pesan swoh aku ubah pragai yang terlalu manja, cube jd seorang yang berdikari...

Okey!!but take time.. 
ya..semua perlu amik masa...aku nk jd yang terbek tok cinta ati aku 2..sbb aku terlmpau sygkan die.aku sntiasa berdoa smoge jodoh kitorang panjg dan stiap pe yang kitorg impikn slame ni mnjadi kenyatan.
CINTA HATI saya tuk slame2nyer...
luv u forever.. <3 <3 <3


Monday, 7 February 2011

HapPy vs Sad

Firstly memg aku happy cgt2 sbb dpt wt blog ni...cm pe yg aku nk b4 ni... tp xtau la.. ase appy 2 kjap jer da ilang.. :((... cdeh cgt!

Sedih yg Teramat sgt...


Mlam ni terase sedih yg teramat sgt... xtau nk luahkan kt cper.. Hanya Tuhan sje yang mengetahui segalanya... knape jd mcm ni?? Aku terlalu sygkan dier.. syg sgt2!!Knpe die xprnah nk prcyakan aku??knpe?sush cgt ker nk percyakn aku... siapa aku sbnaryer dihati die??berat cgt dugaan aku yang harus ku terima kli ni..aku btol2 redha..Aku xtau nk wat pe lagi supya die percyakan aku. Aku btol2 tkot khilangan die.aku xkuat..aku mampu berdoa jer utk prhubgan ni kekl slamenyer.. syg die utk slamenyer..... <3 <3 <3

 "LOVE IS NOTHING WITHOUT TRUSTING"... 

saya SAYANGKAN awk..
hanya awk dihati saya..
TOLONGLAH awk..
percayakan saya...

SUMPAH EXCITED GILERR......!!!

Waaaa...akhirnyAAA!!!!!! aKu dpat wat blog aku sndiri... hahahah.. alhamdulilah... Memg excited cgt2 nk wat blog sendiri,... tu la asyik dok bce blog org, ase sronok cgt!! so.., nk gak wat blog sendiri an.. hehhe
Thankz kat my BFF aku NOOR AMANDA coz ajar aku wat bLog ni walaupun agk lmbab ckit nk pham... hahahhah... syg manda plus2!!! muahx... ummm bile da de bLog nih.. Leh la aku cter mcm2 pe yg aku nk.. huh...ase puas ati cgt2 da de blog nih... appy glerrr.. !! :p



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...